Un festival internațional de teatru stradal va avea loc în Pitești în weekendul 27-28 mai 2023 pe platoul din fața magazinului Trivale, la noul ceas. Festivalul, o premieră pentru Pitești, îl are ca project manager pe Liviu Cheloiu, actor și director artistic al Festivalului Artelor Spectacolului Babel F.A.S.T.

Cele trei companii teatrale invitate vor susține reprezentații artistice după următorul program:

Sâmbătă, 27 mai

Orele 18:00-19:00: Jordi L. Vidal Company

Orele 19:00-20:00: Barbarossa Samba Group

Orele 20:00-21:00: Eccentrici Dadaro

Orele 21:00-22:00: Barbarossa Samba Group

Duminică, 28 mai

Orele 11:00-12:00: Jordi L. Vidal Company – interactiv

Orele 18:00-19:00: Eccentrici Dadaro

Orele 20:00- 21:00: Jordi L. Vidal Company.

Eccentrici Dadaro, din Milano (Italia), va aduce în Pitești spectacolele „Operativi!” (câștigător al trofeului național Cantieri di Strada – Italia și al premiului „Cel mai bun spectacol” la Babel Fest 2019 România) și „Vote for”, două reprezentații care vor reuși nu doar să amuze, ci și să emoționeze publicul, prin subiectele serioase abordate într-o manieră unică.

Jordi L. Vidal Company, din Bruxelles (Belgia), va face cunoscute și publicului piteștean trei dintre creațiile sale artistice, reprezentații interactive care combină teatrul fizic și acrobația cu dansul contemporan urban, susținute în peste 600 de evenimente de gen, în toată lumea.

Barbarossa Samba Group, din București, va împărtăși cu publicul prezent la festival bucuria de a trăi și pasiunea pentru percuție prin muzica lor care reușește să conecteze oamenii.

Pitești International Street Theatre Festival își propune să atragă pentru edițiile viitoare mai bine de 10 companii de teatru, cu mai mult de 100 de artiști participanți din peste 10 țări.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *