Filarmonica Pitești va organiza joi, 10 noiembrie, de la ora 19:00, în sala „Simfonia”, al doilea concert eveniment al stagiunii. După Proconsul, alături de orchestra simfonică a instituției va evolua, în concertul rock simfonic, trupa Direcția 5. La pupitrul dirijoral se va afla Andrei Tudor.

Piese cunoscute ale formației Direcția 5 („Ai un loc”, „Am nevoie de tine”, „Dacă ai ști”, „Povestea noastră” sau „Și ce dacă”) vor fi audiate pentru prima oară în Pitești într-un concert de acest gen.

Despre dirijorul Andrei Tudor

Născut într-o familie de artiști (tatăl și bunicul matern – compozitori, mama – textieră), Andrei Tudor a absolvit Liceul de Muzică „George Enescu” și Universitatea Națională de Muzică București (licență și master). Odată cu pregătirea studiului muzicii clasice, s-a îndreptat și spre jazz și muzică pop.

A acompaniat soliști care cântă live în recitaluri, concerte, spectacole, concursuri și festivaluri sau la emisiuni de radio și televiziune. Doctor în muzică și lector universitar la UNMB, a colaborat cu Angela Gheorghiu, Andreea Bocelli, Mateo Bocelli, CeCe Winans, Monica Anghel, Marcel Pavel, Vlad Miriță, Nico, Luminița Anghel, Mihai Trăistariu și Dragoș Chircu.

A obținut premii importante în țară și în străinătate, atât pentru creație, cât și pentru interpretare.

Fiind un concert-eveniment, prețul unui bilet este de 120 de lei la categoria A și de 100 de lei la categoria B. Abonamentele nu sunt valabile.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *