Liderii USR continuă acțiunile în cartierele Piteștiului. De această dată, președintele USR Argeș, senatorul Narcis Mircescu, viceprimarul Mihai Mihăilescu și consilierii municipali Sebastian Nedelcu și Violeta German au dialogat cu cetățenii din cartierul Războieni.

Narcis Mircescu: „Am fost în Războieni, alături de mai mulți colegi din filiala județeană, printre care viceprimarul Piteștiului Mihai Mihăilescu și consilierii locali Sebastian Nedelcu și Violeta German.

Nimeni nu mai înțelege ce planuri au pentru țară Marcel Ciolacu și ucenicul său, Nicolae Ciucă. Importantă pentru ei a devenit împărțirea de ministere și funcții pentru membrii de partid și pentru rudele acestora.

PSD și PNL mai bine și-ar arunca un ochi la prețurile de pe rafturi și la grevele profesorilor. Nu este normal ca salariul unui debutant să fie de 2.400 de lei, în timp ce sinecuriștii PSD și PNL câștigă în multe situații de câteva ori mai mult.

USR continuă lupta în Parlament și în administrațiile locale din țară. Vino alături de noi!”.

Amintim că în urmă cu o săptămână senatorul Narcis Mircescu și colegii săi de partid din Argeș au luat la pas cartierul Craiovei (aici imagini și subiectul pe larg).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *