Narcis Mircescu, senator USR de Argeș la primul său mandat și președinte al filialei județene a Uniunii Salvații România, a ieșit din nou să dialogheze cu cetățenii în cartierele Piteștiului. Oamenii i-au reclamat parlamentarului mai ales prețurile mari, scumpirile afectându-i dramatic atât pe salariați și pensionari, cât și pe tineri.

USR Argeș este alături de cetățeni. Alături de colegii mei din partid, am fost în cartierul Craiovei din Pitești pentru a discuta cu oamenii despre nemulțumirile și propunerile acestora. Cei mai mulți se plâng de prețurile enorme, care au pus capac puterii lor de cumpărare. Avem parte de alimente de bază ale căror prețuri s-au dublat în ultimul an și jumătate”, spune senatorul argeșean.

Tinerii sunt și ei afectați de scumpiri: Am întâlnit mulți tineri în parcurile din cartier. Nici pentru ei situația nu este mai roz. Prețurile trimit înapoi în casă orice tânăr care dorește să își folosească puținii bani de buzunar pentru a se relaxa alături de prieteni. Produsele de patiserie au ajuns la valori la fel de mari ca aroganța guvernării: covrigi la cel puțin 2 lei, o felie de pizza la 8 lei și celebrele chifle cu pui la 20 de lei.

În schimb, membrii PSD și PNL o duc bine. La fel și pilele de partid și rudele acestora, pe care continuă să le angajeze la stat… degeaba (pe banii noștri)”.

„USR rămâne alături de voi. În 2024 avem o șansă să schimbăm soarta acestei țări. Viitorul este în mâinile noastre”, afirmă Narcis Mircescu.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *