Fântâna arteziană din Piața „Vasile Milea” din zona Catedralei „Sf. Gheorghe” va fi reabilitată. La fel și arteziana de pe Calea București.

Rapoartele pentru aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții în cazul celor două fântâni arteziene vor fi supuse dezbaterii și votului în ședința ordinară în plen de joi, 25 mai, a Consiliului Local.

Ambele proiecte sunt inițiate de primarul Cristian Gentea, la cererea Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.

În ceea ce privește arteziana din Piața „Vasile Milea”, potrivit proiectului sculptura din metal care simbolizează o lalea galbenă va fi eliminată, iar noua arteziană va avea jet sub formă de „palmier-salcie”. Lucrările ar urma să coste 732.255,51 de lei (inclusiv TVA), bani de la bugetul local.

Tot în ședința de joia viitoare a Consiliului Local Pitești va fi supus votului și raportul pentru aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții în cazul reabilitării fântânii arteziene de pe Calea București. Devizul estimat: 568.602,09 lei (inclusiv TVA), tot bani de la bugetul local.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *