Cu puțin timp în urmă, s-a încheiat o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), condusă de prefectul Emanuel Soare (foto).

CJSU a hotărât restricții suplimentare în 8 localități din Argeș, în care incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit pragul de 3/1.000 de locuitori: orașul Costești și comunele Priboieni, Albota, Corbeni, Băiculești, Poienarii de Argeș, Domnești și Mozăceni.

Toate măsurile vor fi valabile începând din data de 17 noiembrie 2020, ora 00:00 (de la noapte), pentru o perioadă de 14 zile, și sunt următoarele:

-este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici de tipul restaurantelor şi al cafenelelor, în interiorul clădirilor;
-este permisă activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, al pensiunilor sau al altor unităţi de cazare doar pentru persoanele cazate în aceste unități;
-este interzisă activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc;
-sunt interzise activitățile în cadrul cinematografelor și al instituțiilor de spectacole și/sau concerte.

Vă reamintim că măsuri identice cu cele stabilite azi sunt deja în vigoare în Pitești și alte localități din județ. Aici puteți (re)citi detalii.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *