Update, ora 22:40

„În urma informațiilor apărute în spațiul public referitoare la faptul că într-o râpă din localitatea Cicănești a fost găsită o persoană decedată, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În seara zilei de 13 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că în valea unui pârâu din localitatea Cicănești a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș și polițiștii Biroului Investigații Criminale Curtea de Argeș.

Din primele verificări s-a stabilit că bărbatul, de 65 de ani, din Cicănești, ar fi mers la grădina pe care o deținea în apropierea pârâului Valea Urechești și nu ar mai fi revenit la domiciliu. Acesta a fost găsit căzut în vale de către aparținători.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, sub supravegherea unității de Parchet competente.

Din primele verificări nu au rezultat suspiciuni. Cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei”.

Știrea inițială, ora 20:20

Două echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD au fost trimise în comuna Cicănești în cazul unui bărbat găsit căzut într-o râpă, în zona unui pârâu.

Ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani, care, din păcate, este decedat. Vom reveni cu amănunte.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *