Polițiștii B.C.C.O. Pitești – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. Pitești au instrumentat trei noi cauze penale având ca subiecți traficanți de droguri.

Prima cauză îl vizează pe un bărbat care pe parcursul acestui an a vândut către consumatori din județul Argeș, în mod repetat, cu sume cuprinse între 200 și 300 de lei, droguri de mare risc MDMA, sub formă de pulbere și comprimate (ecstasy).

Potrivit actelor de urmărire penală efectuate în cel de al doilea dosar, un alt individ, aflat în arest la domiciliu (trimis în judecată în luna aprilie 2023 de D.I.I.C.O.T. Pitești pentru infracțiuni similare), a comercializat, tot în mod repetat și tot către consumatori din Argeș, substanțe psihoactive (ADB BUTINACA).

În cea de a treia cauză, două persoane au fost prinse în flagrant delict, în seara zilei de 10 noiembrie 2023, în timp ce vindeau aproximativ 10 grame de canabis (drog de risc) și 10 grame de substanță psihoactivă (ADB BUTINACA). De asemenea, în autoturismul cu care se deplasau (proprietatea unuia dintre ei) au fost găsite și alte cantități de droguri de risc și mare risc, respectiv 130 de grame de canabis și 30 de grame de cocaină.

Cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Argeș a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor argeșeni.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *