Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a comunicat estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (valabile până duminică, 26 noiembrie 2023).

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, intervalul de prognoză va fi caracterizat de pulsații calde, dar și reci, astfel încât atât maximele, cât și minimele vor oscila.

Astfel, până pe 19 noiembie mediile temperaturilor maxime vor fi cuprinse între 9 și 17 grade, cele mai mari valori urmând a se înregistra astăzi, 14 noiembrie. În perioada 20-26 noiembrie, acestea se vor încadra între 8 și 14 grade, cu cele mai mari valori pe 20 și 21 noiembrie.

Minimele vor crește de la medii în jurul a 1 grad până spre 7…8 grade în nopțile de 15 și 16 noiembrie. Ulterior datei de 16 noiembrie mediile minimelor vor oscila, astfel că în perioada 16-26 noiembrie acestea vor fi cuprinse între 0 și 5 grade, cele mai mici valori urmând a se înregistra în nopțile de 24, 25 și 26 noiembrie.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai mare în zilele de 15 și 16 noiembrie, apoi pe 18 și 19 noiembrie, potrivit estimărilor de vreme comunicate de ANM.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *