Sindicatul Filarmonicii Pitești salută astăzi demisia lui Jean Dumitrașcu din funcția de manager: „Sindicatul Filarmonicii Piteşti salută demisia managerului instituţiei. Mai bine mai târziu decât niciodată!”

Pentru prima oară după o lungă perioadă de timp, membrii din Consiliul artistic al instituţiei s-au reunit pentru a stabili programul următoarelor concerte. Una dintre acuzațiile aduse de Sindicat managerului Jean Dumitrașcu a fost neconsultarea Consiliului artistic în privința repertoriului și a invitaților. „Ne-am bucurat, după mult timp, să lucrăm în linişte şi cu adevărat pentru publicul nostru! Să ne revedem cu bine, chiar joi, 14 ianuarie, în sala de concerte!”, transmite Orchestra Filarmonicii piteștene.

„Mi-am depus demisia din funcția de manager al Filarmonicii Pitesti în data de 4 ianuarie, la solicitarea Sindicatului Filarmonicii Pitești. Sunt în perioada de preaviz (n.r. – până pe 2 februarie 2021), conform Codului Muncii și a contractului de management”, preciza Jean Dumitrașcu pentru Pitești 24, la momentul demisiei. Sindicatul i-a adus acuzații grave lui Dumitrașcu. Subiectul pe larg, aici. (Sursă foto: Facebook)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *