Viceprimarul Mihai Mihăilescu va deveni președinte al comisiei care analizează solicitările în vederea atestării pentru calitatea de administrator de condominiu în Pitești. Mihăilescu va prelua locul pe care, în mandatul trecut, l-a ocupat Laurențiu Zidaru, fost viceprimar.

„Componența comisiei pentru analizarea cererilor privind atestarea persoanelor fizice pentru administrarea de condominii se aprobă prin dispoziție a primarului municipiului Pitești, va avea în componență 7 membri, dintre care 1 membru va îndeplini funcția de secretar, și va fi condusă de viceprimarul Mihai-Ioan Mihăilescu (n.r. – foto), în calitate de președinte al acesteia.

Comisia analizează documentele depuse de solicitanți, propune admiterea/respingerea solicitării”, se arată într-un proiect de hotărâre care va fi supus dezbaterii și votului în ședința din 25 martie 2021 a Consiliului Local Pitești.

Precizăm că certificatul de atestare ca administrator de condominiu are o valabilitate de patru ani. Proiectul de hotărâre:

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *