Sub semnătura lui Denis Grigorescu, Adevărul publică astăzi în ediția sa online un articol despre costul noului WC public din recent „reabilitata” Piață a Primăriei Pitești.

Potrivit jurnalistului, care a documentat subiectul, investiția s-a ridicat la echivalentul a peste 400.000 de euro. Este, conform sursei citate, cel mai scump WC public din România.

Construirea noului WC public a fost parte a proiectului de așa-zisă reabilitare a Pieței Primăriei, Piața Măgăriei după cum i-am spus din motivele pe care le puteți (re)citi AICI.

Reamintim: proiectul a fost o inițiativă a lui Cornel Ionică, pe atunci primar al Piteștiului, în prezent consilier local PSD, iar proiectul a fost aprobat cu unanimitate de voturi de fostul Consiliu Local (alcătuit din reprezentanți ai PSD și ALDE – puterea locală de la acea vreme – și ai PNL și PMP – pretinsa opoziție din perioada respectivă).

Întreaga „reabilitare” a Pieței Primăriei Pitești, a doua în doar 13 ani, a fost făcută cu bani de la bugetul local și a costat aproape 3.000.000 de euro, potrivit unui anunț oficial al Primăriei.

Articolul integral din Adevărul poate fi citit AICI.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *