În zilele de vineri, sâmbătă și duminică, după ora 20:00 circulația autobuzelor Publitrans „se va desfăşura după un program specific zilelor de sărbătoare. Intervalele de succedare vor fi cuprinse între 15 și 30 de minute”, anunță societatea de transport local de călători a municipalității piteștene.

Măsura va intra în vigoare mâine, 10 aprilie 2021, și va fi valabilă pe perioada carantinei de noapte extinse în Pitești.

Amintim că mâine, pentru 14 zile, în Pitești intră în vigoare carantina de noapte prelungită valabilă în weekend. În zilele de vineri, sâmbătă și duminică, circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei va fi restricționată de la ora 20:00, în loc de ora 22:00, ca până acum.

Decizia a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș, ca urmare a depășirii în Pitești a pragului epidemiologic de 4 infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori. CJSU a mai hotărât ca tot în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în Pitești magazinele să se închidă mai devreme (la ora 18:00, în loc de ora 21:00) – AICI amănunte.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *