Polițiștii Secției 2 din Piteşti au constatat ieri că o sală de jocuri de noroc din cartierul Găvana, din zona complexului Albina, este deschisă, în ciuda Hotărârii CJSU potrivit căreia de pe 14 noiembrie 2020, timp de 14 zile, este interzisă activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.

Sala a fost imediat închisă la somația polițiștilor. Documentația întocmită cu ocazia verificărilor a fost înaintată de polițiști către Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Tot ieri, polițiștii Secției 1 au închis mai multe terase din centrul Piteștiului pentru că modul în care erau compartimentate le asimilau spațiilor închise, în care activitatea cu publicul este interzisă tot ca urmare a deciziilor luate de autorități pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

Amintim că, din 14 noiembrie, pe o perioadă de 14 zile, ca urmare a unei Hotărâri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în Pitești, ca și în alte localități:

-este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici de tipul restaurantelor şi al cafenelelor, în interiorul clădirilor;
-este permisă activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, al pensiunilor sau al altor unităţi de cazare doar pentru persoanele cazate în aceste unități;
-este interzisă activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc;
-sunt interzise activitățile în cadrul cinematografelor și al instituțiilor de spectacole și/sau concerte. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *