Update, 12 iunie 2024, ora 19:40

Potrivit primarului Cristian Gentea, Porr Construct a cerut închiderea completă a circulației în lunile iulie și august pe drumul provizoriu din strada Depozitelor către zona de nord. Măsura a fost solicitată pentru construirea sferturilor de con care asigură rezistența podului, conform sursei citate.

Primarul susține că nu este de acord cu închiderea totală a drumului: „La fața locului, împreună cu reprezentanții de la Apele Române Argeș Vedea, am cerut constructorului să găsească o variantă acceptabilă.

Din punctul meu de vedere, acceptabil ar însemna ca circulația să se desfășoare alternativ, pe o singură bandă, o perioadă cât mai scurtă de timp.

Cu siguranță vom găsi soluția cea mai bună”.

Știrea inițială, 11 martie 2024, ora 12:20

Lucrările pe care Porr Construct le face la podul peste pârâul Bascov de pe strada Depozitelor din Pitești sunt în grafic, potrivit primarului Cristian Gentea: Sunt în grafic lucrările la podul de pe Depozitelor peste pârâul Bascov.

Este o investiție a infrastructurii rutiere pe care o facem cu bani aduși la Pitești prin programul de investiții „Anghel Saligny” – 9.325.716,49 de lei.

Au fost finalizate lucrările de demolare a podului existent și de forare a piloților armați, iar acum se lucrează deja la infrastructura de beton armat și la realizarea aparatelor de reazem”.

Amintim că Primăria Pitești a predat constructorului amplasamentul pentru demararea investiției în noiembrie anul trecut. Investiția ar urma să fie finalizată în 2025 (Primăria Pitești nu precizează o dată mai exactă).

Amintim că aceeași firmă, Porr Construct, lucrează în prezent și la secțiunea 4 Tigveni-Curtea de Argeș a viitoarei autostrăzi Sibiu-Pitești (detalii aici). (Foto: Arhivă – descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *