Vor fi făcute lucrări de reabilitare a podului peste pârâul Bascov de pe strada Depozitelor din Pitești. Astăzi, 14 noiembrie 2023, municipalitatea a predat amplasamentul constructorului (Porr Construct).

„Este dintre cei mai serioși parteneri în lucrările de infrastructură rutieră din România. Au încheiat exemplar lucrarea la Autostrada Sibiu-Pitești pe tronsonul Sibiu-Boița și se ocupă în prezent și de Secțiunea 4 Tigveni-Curtea de Argeș”, afirmă primarul Cristian Gentea.

Modernizarea podului peste pârâul Bascov este finanțată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin programul naţional „Anghel Saligny”. Investiția se ridică la aproape 7.837.000 de lei plus TVA (proiectare și execuție) și va fi finalizată în 2025 (Primăria Pitești nu precizează o dată mai exactă).

„Lucrările care se vor executa vor aduce obiectivul de investiții la parametri normali de exploatare, asigurând durata optimă de exploatare a podului și siguranță în trafic prin construirea unui pod nou”, potrivit Primăriei.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Un comentariu

  1. iuliu

    16-11-2023, 10:56 la 10:56

    Podul de la Cateasca cand este reparat?

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *