Societatea de salubritate a municipalității piteștene va colecta gratis deșeuri voluminoase și DEEE pe 25 martie, 24 iunie, 30 septembrie și 16 decembrie 2022.

Pentru prima campanie din acest an, piteștenii pot lăsa deșeurile voluminoase și deșeurile de echipamente electrice și electronice în containerele special amplasate în cartiere, începând de joi, 24 martie, de la ora 12:00, și până vineri, 25 martie, la ora 14:00. Punctele de colectare sunt următoarele:

-Găvana II, în zona blocurilor D12-B21 (la autobuze);

-Găvana III, în zona blocurilor A8-A10;

-Trivale, în zona blocurilor 58-59 (PT 608);

-Banat, în zona blocului A4;

-Prundu, în zona blocurilor B5-B5A (Baza sportivă);

-Popa Șapcă, în zona blocurilor P4-P5;

-Craiovei, în zona Negoiu.

Primăria precizează că, în afara acestei campanii, deșeurile voluminoase și deșeurile de echipamente electrice și electronice pot fi aduse și la centrul de colectare din strada Dârzu, nr. 12C, de luni până vineri, între orele 07:00 și 16:00.

Deșeuri voluminoase: canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, mese, banchete, covoare, preșuri, etajere, comode etc.

Deșeuri de echipamente electrice și electronice: televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.