Alin Călinescu, omul lui Ion Georgescu, și-a lansat astăzi candidatura pentru Primăria Mioveni. Trecut fără rușine, peste noapte, dintr-o parte în alta a eșicherului politic, de la PSD la PNL, oportunistul director al Centrului Cultural Mioveni a ținut cu această ocazie să-i mulțumească public „tăticului” Ion Georgescu.

Georgescu va fi jubilat să-l audă cum i se gudură pe lângă izmene în fața unei săli cu peneliști extaziați că au racolat niscaiva ciurucuri politice de la pesediști. Și, mai ales, în fața ministrului Justiției, Alina Gorghiu, o altă ipocrită fără limite.

„Sunt convins că în acest moment este mândru de mine”, a spus proaspătul candidat cu referire la Ion Georgescu, primarul priponit de procurorii anticorupție. Moment în care peneliștii din sală l-au aplaudat. Aici avem o altă mare problemă. Prin gestul lor, bezmeticii de la PNL Argeș au cauționat un om judecat pentru o infracțiune de corupție.

Pe peneliști, în frunte cu Alina Gorghiu, îi interesează, de fapt, doar voturile. Obținute cu orice preț, voturi să fie. Cum Ion Georgescu, în ciuda posturii sale rușinoase de inculpat într-un dosar de corupție, se bucură de popularitate în Mioveni și cum în Mioveni PNL n-ar fi avut niciodată succes, Gorghiu și gașca ei de yesmeni calcă în picioare orice principii și bat palma cu penalii și oamenii lor.

Dacă mâine, prin nu știu care împrejurare, demagogul și fanfaronul de Ion Mînzînă ar fi dat afară din PSD, Alina Gorghiu s-ar grăbi să-l racoleze ca să aibă omul ei peste județ și ca să puncteze, pentru orgoliul și ambiția ei nemăsurată, o posibilă și mizerabilă victorie politică. La fel și cu țâfnosul de Cristian Gentea. Dacă Gentea ar ieși mâine din PSD, știind despre el că ar avea prima șansă în alegeri, Gorghiu l-ar chema le ea și i-ar propune imediat să candideze la Primăria Pitești din partea PNL. Lăsându-l cu buza umflată, victimă colaterală, pe supusul ei Mihai Coteț, aprigul critic al lui Cristian Gentea.

În situații similare, și pesediștii au făcut (fac) la fel. PSD și PNL, aceeași mizerie.

Important de precizat: Alin Călinescu nu ar fi plecat din PSD și nu ar fi ajuns candidatul PNL pentru Primăria Mioveni fără să aibă măcar acordul lui Ion Georgescu. Se prea poate să fi acționat chiar la îndemnul lui Georgescu, din dorința de răzbunare a acestuia din urmă împotriva pesediștilor care l-au dat afară din partid. Doar din răzbunare?

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *