Colonelul Nicolae-Alin Berevoescu a promovat concursul organizat pentru ocuparea funcției de inspector-șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Ca urmare a promovării concursului, Berevoescu a fost numit în această funcție începând cu data de 7 mai 2024.

Nicolae-Alin Berevoescu și-a început cariera profesională la Arma Pompieri în anul 2000, când a fost admis la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Pompieri. După absolvire, 5 ani mai târziu, a primit repartiție la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei” al județului Brașov.

A fost comandantul Detașamentului 1 de Pompieri Brașov, funcție pe care a ocupat-o până în anul 2009, când s-a mutat la ISU Argeș. Aici și-a desfășurat activitatea în Structura de Securitate, apoi, în anul 2010, a devenit comandant la Secția de Pompieri Costești. În anul 2017 a fost împuternicit ca șef al Centrului Operațional Județean și ulterior, în 2018, a promovat concursul de ocupare a funcției de prim-adjunct al inspectorului-șef în cadrul comenzii unității.

Totodată, s-a perfecționat profesional prin absolvirea cursurilor de „Comandant Operaţiuni de Salvare – Director de Salvări Medicale” și „Managementul Situațiilor de Urgență” și a masterului în „Hidrodinamica şi gazodinamica maşinilor şi instalaţiilor” de la Universitatea Politehnică Bucureşti – Facultatea de Inginerie Mecanică şi Mecatronică.

Din decembrie 2022 (după pensionarea lui Bogdan Olar) și până la promovarea de acum prin concurs, colonelul Nicolae-Alin Berevoescu a ocupat cu împuternicire funcția de inspector-șef al ISU Argeș.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *