Este mare nemulțumire în comuna argeșeană Moșoaia. Cetățenii s-au săturat până peste cap de promisiunile neonorate ale Primăriei și cer imperativ două lucruri simple și de bun simț pentru secolul XXI: canalizare și asfalt.

Indignarea este atât de profundă încât oamenii au pus bannere prin comună cu mesajul „Vrem canalizare și asfalt, de 15 ani”. Astfel de bannere au fost amplasate pe Drumul Morii, strada Cireșului, strada Apusului, Drumul Sării și Aleea Bradului, străzi neasfaltate și fără canalizare.

Sute de locuitori ai comunei din apropierea Piteștiului așteaptă de ani de zile ca rețeaua de canalizare să ajungă și la locuințele lor, iar străzile de pământ pe care domiciliază să fie asfaltate. Sunt puternic susținuți de consilierii locali USR Mihai Vătafu și Liviu Adelin Ivan și colegul lor de la PMP Flavius Baibarac. Cei trei au cerut insistent în Consiliul Local ca toate străzile din Moșoaia care arată ca în Evul Mediu să fie în sfârșit modernizate (aici amănunte).

Flavius Baibarac, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al comunei Moșoaia, și-a luat angajamentul să schimbe situația din temelii în cazul în care cetățenii îl vor alege: „Sunt omul care poate redresa comuna, erodată de clanurile care au controlat-o administrativ în ultimii 30 de ani”, spune Flavius Baibarac (subiectul pe larg).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *