O piteșteancă în vârstă de 26 de ani a fost reținută miercuri, 8 mai, timp de 24 de ore, pentru tâlhărie. Dosarul penal este instrumentat de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea unui procuror de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

Luna trecută, pe 6 aprilie, împreună cu un bărbat de 34 de ani, și el din Pitești, femeia a deposedat prin acte de violență un tânăr de 24 de ani de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa. S-a întâmplat în locuința unei cunoștințe comune a agresorilor și victimei, pe fondul unei datorii pe care persoana vătămată ar fi avut-o față de femeie.

Pe parcursul cercetărilor, telefonul mobil a fost recuperat și restituit păgubitului.

Pe 8 mai, femeia de 26 de ani, care anterior s-a sustras cercetărilor, a fost depistată și prinsă. A fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi să fie prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare împotriva ei a unei măsuri preventive.

Anterior, pe 10 aprilie, bărbatul de 34 de ani împreună cu care l-a tâlhărit pe tânăr fusese reținut pentru 24 de ore, ulterior acesta fiind pus sub control judiciar. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *