Noul director al Cancelariei prefectului de Argeș este generalul în rezervă Liviu Butunoi-Radu.

Pensionar M.A.I., acesta a ocupat postul de director financiar contabil al Spitalului Clinic Colentina din București până în 2023. Anterior, a fost ofițer al Ministerului Afacerilor Interne, retras din activitate în 2016 din funcția de director general al Direcției Generale Logistice, în mandatul lui Gabriel Oprea, generalul „izmană”.

Potrivit curentul.info, Liviu Butunoi-Radu (născut în Bârlad, județul Vaslui) a lucrat și la DGIPI (fosta UM 0215, cunoscută ca „Doi ș’un sfert”), serviciul secret al Ministerului Afacerilor Interne.

De asemenea, Liviu Butunoi-Radu a fost președinte al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual și Trezorier General al Corpului Național al Polițiștilor.

„Liviu Butunoi-Radu are 62 de ani și este un foarte bun profesionist, cu experiență în activitatea M.A.I. Îi urez mult succes în noua funcție și sunt convins că vom face o echipă bună”, declară noul prefect al județului Argeș, Dragoș Lucian Predescu, cel care a semnat decizia de numire a acestuia în postul de director al Cancelariei prefectului de Argeș.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

3 Comentarii

 1. ION PRAVAT

  13-04-2024, 10:22 la 10:22

  CE UN SECURIST DIN BIRLAD ÎN ARGEȘ, ÎN ARGEȘ NU SINT SPECIALIȘTI, SA FIM SERIOȘI ȘI NU CRED CA ESTE ATIT DE COMPETENT, GENERALII DIN MAI SINT FĂCUȚI LA APELUL DE SEARA, PLUS ESTE PENSIONAR SĂ-ȘI VADĂ DE Pensie,

  Răspuns

 2. Adm

  14-04-2024, 09:19 la 09:19

  Dupa ce ca au mâncat banii noștri degeaba atâția ani ,ies la pensie ca să fie angajați tot la stat,să nu facă nimic.Daca sunt apți de munca sa nu mai ia pensie să rămână la locul de munca ca și noi pana la 65 ani,nu sunt superoameni,dacă sunt inapți să rămână la pensie .Din păcate prostia statului roman de ani stat în stat continua cu ajutorul politicului.Rusine să vă fie.

  Răspuns

 3. Petre

  14-04-2024, 11:50 la 11:50

  Director la cancelaria prefectului? Pe bune? O grămadă de funcționari publici cu funcții inutile. Banii românilor (taxe și impozite) sunt înghițiți de putori și de prietenasii lor. Țara asta o să ajungă raiul putorilor,a celor cu funcții care nu produc nimic, doar înghit banii publici.

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *