Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru fotoliul de primar al comunei argeșene Moșoaia este consilierul local PMP Flavius Baibarac. Are 29 de ani și este de profesie inginer.

Este cel care, alături de colegii săi de la USR din Consiliul Local Mihai Vătafu și Liviu Adelin Ivan, a inițiat proiectul în urma căruia și în Moșoaia vor circula autobuze Publitrans.

Flavius Baibarac spune că, în cazul în care va fi ales primar, va redresa comuna Moșoaia, pe care o consideră victimă a clanurilor care au controlat-o administrativ în ultimii 30 de ani: „Nu sunt un candidat oarecare, nu sunt unealta vreunui partid și nici parașutat în Moșoaia pentru a aduce voturi. Sunt născut și crescut aici, sunt foarte legat de această comunitate. Sunt omul care poate redresa comuna, erodată de clanurile care au controlat-o administrativ în ultimii 30 de ani.

Sunt cel mai tânăr candidat și, totodată, cel mai tânăr consilier local pe care l-a avut Moșoaia vreodată. Am intrat în politică la 25 de ani și după doar șapte luni am reușit să obțin primul meu mandat de consilier local, din partea Partidului Mișcarea Populară, cu un procent de 10%.

Am 29 de ani și sunt în plină ascensiune din punct de vedere profesional. Am absolvit Facultatea de Mecanică și Tehnologie, specializarea TCM, masterul Ingineria și Managementul Fabricației Produselor. De aproape 7 ani lucrez ca inginer mașini-unelte în matrițeria Grupului Renault. De 6 ani sunt lider de sindicat. Am militat pentru drepturile angajaților și i-am reprezentat de fiecare dată în fața administrației”.

În timpul mandatului său de consilier local, a făcut echipă bună cu Mihai Vătafu și Liviu Adelin Ivan, de la USR, împreună cu care a inițiat mai multe proiecte benefice pentru comunitate. Printre acestea, și proiectul în urma căruia și Moșoaia va avea transport în comun civilizat, cu autobuze Publitrans.

„La nivel local, în decursul acestui mandat, am fost dedicat și am făcut tot ceea ce a ținut de priceperea și buna mea credință în favoarea cetățenilor și a localității.

Alături de colegii de la USR, Mihai Vătafu și Adelin Ivan, am inițiat mai multe proiecte de hotărâre, unele dintre ele votate în unanimitate și implementate în Moșoaia. Pentru că am făcut echipă bună, am decis să mergem împreună la alegerile locale din acest an, sub sigla Alianței Dreapta Unită.

Sunt pregatit să îmi pun la dispoziție toată energia și seriozitatea în cadrul administrației din Moșoaia, iar pe această cale îi îndemn pe toți moșoienii să mă susțină pentru funcția de primar”, declară candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Moșoaia, Flavius Baibarac.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *