În Mioveni, în prima zi de școală, elevii din clasele pregătitoare vor găsi pe bancă câte un ghiozdan plin cu rechizite.

Consiliul Local Mioveni le va acorda, la începutul anului școlar 2022-2023, peste 400 de pachete cu rechizite școlare elevilor înscriși în clasa pregătitoare din unitățile de învățământ din oraș, în cadrul proiectului „Primul Ghiozdan”.

Pachetul cu rechizite școlare „Primul Ghiozdan”, în valoare de 120 de lei, va conține câte un ghiozdan, un caiet de lucru – dezvoltare personală, un creion magic – exerciții grafice pentru clasa pregătitoare, un caiet de matematică A5 – 48 de file, caiet dictando A5 – 24 de file, creioane cerate set de 12 culori, un set de scris: o riglă, 1 creion, o gumă die-cut, o ascuțitoare, creioane colorate set de 12 culori, mapă cu buton A4, penar cu 1 fermoar, etichete școlare, acuarele tip pastilă 12 culori, pensulă și bloc desen A4, 16 file.

Atât ghiozdanele, cât și rechizitele sunt personalizate pe culori și imagini grafice, astfel încât cele destinate băieților să fie diferite de cele pentru fete.

Prin acest proiect, Consiliul Local Mioveni sprijină procesul instructiv-educativ, contribuind la creșterea accesului la educație și la reducerea abandonului școlar.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *