A fost accident în această dimineață pe drumul județean 702C, în comuna argeșeană Bogați. Într-o curbă, șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat cu mașina într-un cap de pod și în porțile unei case. Accidentul s-a soldat cu trei persoane rănite.

Poliția Argeș vine cu precizări: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni a rezultat că un bărbat de 25 de ani din Bogați care conducea un autoturism pe DJ 702C, pe raza localității Bogați, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a izbit un cap de pod și porțile unui imobil.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului și două fete, pasagere în autoturism, ambele de 18 ani, din Bogați, au fost răniți și transportați la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul”.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.