Compania Națională de Investiții (CNI) a scos la licitație contractul pentru proiectarea și construirea viitorului nou stadion „Nicolae Dobrin” din Pitești.

Contractul are o valoare de 339 de milioane de lei. Potrivit documentului, proiectarea va dura 7 luni, iar construirea, 29 de luni. Perioada de garanție este de 60 de luni.

Ofertele vor fi deschise pe 7 iulie, urmând ca firma constructoare să fie desemnată în funcție de mai multe criterii: preț, experiență și metodologia aleasă pentru abordarea proiectului.

Amintim că în luna martie primarul Piteștiului, Cristian Gentea, anunța că lucrările de demolare a vechiului stadion „Nicolae Dobrin” vor începe la sfârșitul lunii mai, iar construirea noii arene, la toamnă.

Viitorul nou stadion va avea o capacitate de 15.200 de locuri în tribune. Spre deosebire de actualul stadion, nu va mai avea pistă de atletism, urmând să fie destinat fotbalului. Va fi omologat la nivel UEFA 4.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *