Încep lucrările de modernizare a terenului sintetic de fotbal „Aripi” de la Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” Pitești. Primăria a predat amplasamentul pentru execuția lucrărilor.

Lucrările vor fi făcute de asocierea SC BLUART ROM GRUP SRL (lider), SC SILVORA TERA SRL (asociat) și SC ENERGO PREST COMPANY SRL (asociat), cu subcontractantul SC SOLEXPERT COMPANY SRL. Valoarea contractului se ridică la 600.096,32 de lei, bani de la bugetul local, iar durata lucrărilor este de 3 luni.

Iată în ce vor consta lucrările de modernizare:

-desfacerea covorului sintetic existent pe teren și demontarea vechilor porți;

-aplicarea unui strat de nisip, de 3 cm grosime, peste stratul-suport existent;

-montarea unui nou gazon artificial, cu o grosime de 60 de mm;

-marcarea terenului cu vopsea de culoare albă, rezistentă la acțiunea factorilor de mediu;

-montarea a două noi porți, cu plasă din polietilenă.

Terenul care va fi reabilitat are o suprafață construită de 3.166 de mp și aparține domeniului public al Municipiului Pitești, fiind situat în intravilanul localității.

În prezent, terenul este folosit de copiii legitimați la clubul sportiv „Viitorul”. Actualul gazon sintetic, montat în anul 2007, este uzat, are un aspect estetic neplăcut, prezintă denivelări și nu mai îndeplinește cerințele calitative necesare pentru practicarea fotbalului.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *