Update, 4 iunie 2024, ora 21:00

Nicolae Dică este noul antrenor principal al lui FC Argeș. „Bine ai revenit acasă, Nicolae Dică! Piteșteanul nostru se întoarce de astăzi pe banca clubului unde a făcut primii pași în fotbal. În cariera de jucător a îmbrăcat tricoul alb-violet de 88 de ori, reușind să marcheze 34 de goluri.

Ca antrenor, de numele său se leagă revenirea clubului nostru în fotbalul mare, obținând promovarea în liga secundă în 2017. A contribuit și la promovarea în Liga 1 din 2020, fiind la cârma echipei în prima parte a acelui sezon de ligă secundă.

Staff-ul lui Nicolae Dică va fi compus din George Cotigă, Viorel Tănase, Ionuț Boșneag și Carmel „Bebe” Bărbulescu”, a anunțat clubul FC Argeș în această seară.

Știrea inițială, 28 mai 2024, ora 16:05

Noul președinte al lui FC Argeș, Dănuț Coman, a susținut astăzi prima sa conferință de presă, la Pitești Arena, conferință care s-a încheiat cu puțin timp în urmă.

Printre altele, Coman a vorbit și despre viitorul nou antrenor principal al echipei alb-violete.

„În această seară mă voi întâlni cu unul dintre antrenorii pe care îi doresc foarte mult”, a declarat Dănuț Coman, care ulterior, la insistențele jurnaliștilor, a precizat că este vorba despre Nicolae Dică.

Rămâne de văzut dacă cei doi vor bate palma, astfel încât Dică să ajungă pe banca tehnică a lui FC Argeș ca antrenor principal, după plecarea lui Eugen Neagoe. (Sursă foto: digisport.ro).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *