Adient Metal Bradu continuă să existe la Liceul Tehnologic Dacia din Pitești, prin bunăvoința unor oameni minunați.

În luna noiembrie a anului 2022, la inițiativa doamnei profesor Iuliana Daniela Ioniță, coordonator proiecte europene la nivelul liceului, au fost demarate procedurile pentru implementarea proiectului care a avut ca scop principal dotarea cancelariei, a laboratorului de informatică și a unor săli de clasă și cabinete cu mobilier școlar de calitate, mobilier primit prin donație de la Adient Automotive Romania S.R.L.

„Prin proiectul „Un pas către o școală modernă” ne-am propus să le oferim elevilor liceului nostru condiții prietenoase de studiu, cu scopul de a îmbunătăți starea de bine a acestora și a profesorilor liceului, de a crea un cadru plăcut prin schimbarea mobilierului învechit și deteriorat din laboratorul de informatică, din săli de clasă și cabinete.

Scopul proiectului a constat în îmbunătățirea bazei materiale a liceului și amenajarea unor spații de învățare atractive, moderne, care să îmbunătățească procesul instructiv-educativ”, afirmă prof. Iuliana Daniela Ioniță.

Obiectivele generale ale proiectului:

-dotarea cu mobilier școlar modern și de calitate a cancelariei, a laboratorului de informatică de la etajul 1 și a unor săli de clasă și cabinete;

-implementarea cu succes a proiectului și armonizarea procesului de predare și evaluare cu spațiul destinat acestor activități;

-asigurarea accesului tuturor elevilor la o educație de calitate prin condiții de studiu corespunzătoare.

Beneficiarii direcți ai implementării acestui proiect sunt elevii Liceului Tehnologic Dacia din Pitești și profesorii care formează colectivul de cadre didactice al liceului. Beneficiarii indirecți sunt familiile elevilor implicați în proiect, Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Primăria Municipiului Pitești și alte autorități care contribuie la dotarea bazei materiale a liceului, ținând cont de contextul socio-economic actual.

„Prin implicare, voință și responsabilitate am dovedit că se poate crea un spațiu de învățare atractiv și propice unui act educativ de calitate. Erasmus, ROSE, Adient și PNRR au reprezentat și reprezintă șanse pentru a fi un liceu în care elevii să își dorească să vină.

Le adresăm mulțumiri sponsorului nostru Adient Automotive Romania S.R.L. și în special echipei de management care a făcut posibil ca acest proiect să se întâmple: Sorin Săceanu, Cristina Neacșu, Cristian Voiculescu, Gabi Constantinescu și Anca Stan!”, spune prof. Iuliana Daniela Ioniță, coordonator proiecte europene la Liceul Tehnologic Dacia din Pitești.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *