Update, 28 martie 2024, ora 11:05

Astăzi a fost semnat contractul pentru construirea noului pod de la Poiana Lacului, potrivit președintelui Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă.

Conform sursei citate, lucrările vor începe luni, 1 aprilie 2024, și vor dura 12 luni.

Update, 13 februarie 2024, ora 08:45

Vor începe lucrările la noul pod promis din comuna argeșeană Poiana Lacului, potrivit președintelui Consiliului Județean (CJ) Argeș, Ion Mînzînă. „Începe construcția noului pod de la Poiana Lacului.

Luna aceasta va fi semnat contractul pentru podul de pe DN 67B care traversează Valea Răchita din comuna Poiana Lacului, după ce contestația depusă de una dintre firmele care a participat la licitație a fost respinsă.

Așa cum am mai spus, investiția, în valoare de peste 4 milioane de lei, este parte dintr-un proiect mai amplu de modernizare a drumului național Pitești-Drăgășani”, a anunțat președintele CJ Argeș în această dimineață.

Contractul care urmează să fie semnat va stipula clar termenele de execuție: când vor începe lucrările și când ar trebui finalizate.

Știrea inițială, 20 octombrie 2023, ora 12:20

Podul de la Poiana Lacului de pe DN 67B va fi reconstruit, a informat, cu puțin timp în urmă, președintele Consiliului Județean (CJ) Argeș, Ion Mînzînă.

„Podul de pe DN 67B Poiana Lacului va fi refăcut. Recent a fost validată documentația pentru execuția noului pod, iar acum Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova a scos proiectul de execuție la licitație.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 20.11.2023, astfel că de la anul ar trebui să înceapă și lucrările.

Valoarea estimată a investiției se ridică la 4,9 milioane de lei fără TVA.

DN 67B Scoarța-Pitești, în lungime totală de 189,2 km, leagă municipiile Târgu Jiu, Drăgășani și Pitești.

Podul, care se află în administrarea CNAIR, a fost distrus de inundațiile din 2014 și circulația se desfășoară pe un pod improvizat. Nu este în atributul meu să spun de ce podul de peste Valea Răchita a rămas în această stare deplorabilă de nouă ani, de când a fost distrus de inundații”, afirmă președintele CJ Argeș. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Un comentariu

  1. Gardin Marian Alexandru

    20-10-2023, 13:03 la 13:03

    Nu e în atributul tau nea Ioane … sa ne spună colegii dumitale , miniștri psd de la transporturi…

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *