Update, 5 iunie 2024, ora 12:00

Lucrările au ajuns la un stadiu de execuție de 30%. Constructorul dă asigurări că în luna septembrie a acestui an se va putea circula pe noul pod, cu patru luni înainte de termenul contractual.

La finalul anului se vor finaliza și demolarea vechiului pod și amenajarea albiei râului, potrivit lui Eduard Dima, director adjunct la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București.

Update, 28 martie 2024, ora 11:05

Astăzi a fost semnat contractul pentru construirea noului pod de la Poiana Lacului. Lucrările vor începe luni, 1 aprilie 2024, și vor dura 12 luni.

Update, 13 februarie 2024, ora 08:45

Vor începe lucrările la noul pod promis din comuna argeșeană Poiana Lacului. „Începe construcția noului pod de la Poiana Lacului.

Luna aceasta va fi semnat contractul pentru podul de pe DN 67B care traversează Valea Răchita din comuna Poiana Lacului, după ce contestația depusă de una dintre firmele care a participat la licitație a fost respinsă.

Investiția, în valoare de peste 4 milioane de lei, este parte dintr-un proiect mai amplu de modernizare a drumului național Pitești-Drăgășani”, a anunțat Consiliul Județean în această dimineață.

Contractul care urmează să fie semnat va stipula clar termenele de execuție: când vor începe lucrările și când ar trebui finalizate.

Știrea inițială, 20 octombrie 2023, ora 12:20

Podul de la Poiana Lacului de pe DN 67B va fi reconstruit, a informat, cu puțin timp în urmă, Consiliul Județean Argeș: „Podul de pe DN 67B Poiana Lacului va fi refăcut. Recent a fost validată documentația pentru execuția noului pod, iar acum Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova a scos proiectul de execuție la licitație.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 20.11.2023, astfel că de la anul ar trebui să înceapă și lucrările.

Valoarea estimată a investiției se ridică la 4,9 milioane de lei fără TVA.

DN 67B Scoarța-Pitești, în lungime totală de 189,2 km, leagă municipiile Târgu Jiu, Drăgășani și Pitești.

Podul, care se află în administrarea CNAIR, a fost distrus de inundațiile din 2014 și circulația se desfășoară pe un pod improvizat”. 

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Un comentariu

  1. Gardin Marian Alexandru

    20-10-2023, 13:03 la 13:03

    Nu e în atributul tau nea Ioane … sa ne spună colegii dumitale , miniștri psd de la transporturi…

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *