În Oarja, pe autostrada A1, la 10 km distanță de Pitești, va deveni funcțional în acest an un depozit al producătorului de mezeluri Caroli Foods Group. Depozitul are o suprafață de 6.800 de mp și a fost închiriat de Caroli Foods Group pentru o perioadă de 10 ani de la Globalworth Industrial.

„În urma dezvoltării noastre constante în România, ne propunem să răspundem eficient la cerințele tot mai mari ale clienților noștri prin investiții într-un centru logistic nou și modern. Astfel vom îmbunătăți competitivitatea operațiunilor și ne vom extinde baza logistică existentă cu un nou depozit de ultimă generație, situat în proximitatea fabricii noastre din Pitești, cu sprijinul partenerilor noștri Globalworth Industrial.

De asemenea, ne vom crește capacitatea de stocare a materiilor prime congelate, cu ajutorul noii unități logistice cu spații cu temperatură controlată. Activitatea acestui nou depozit va fi integrată în lanțul nostru logistic, astfel încât rutele flotei noastre să fie planificate și executate eficient, iar produsele să ajungă mai rapid la clienții noștri”, declară Roxana Manolescu, Caroli Foods Group CEO.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, care investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti. (Sursă foto: Globalworth.com)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Economie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.