Update, ora 11:15

Precizări vin și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență: „Pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Curtea de Arges pentru extragerea unui bărbat prins într-un utilaj al unui operator economic din zonă.

Bărbatul a fost găsit de salvatori fără funcții vitale și extras din utilaj. Paramedicii SMURD au început manevrele de resuscitare, ulterior continuându-le alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ). După eforturi susținute ale personalului medical, funcțiile vitale ale bărbatului, bărbat în vârstă de 43 de ani, au fost restabilite. Acesta a fost transportat la spital cu ambulanța SMURD de către un echipaj mixt SMURD-SAJ.

Pacientul este suspicionat cu leziuni interne în zona gâtului și în zona pieptului”.

Update, ora 11:05

Bărbatul a fost transportat la spital, având semne vitale slabe.

Polițiștii din Curtea de Argeș au deschis dosar penal „pentru vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, ne informează Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean. Anchetă face și Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Știrea inițială, ora 10:20

Un grav accident de muncă s-a produs în această dimineață la fabrica de aspiratoare Karcher din municipiul Curtea de Argeș.

Victimă este un angajat al fabricii, în vârstă de 43 de ani, care a fost prins într-un utilaj.

La această oră, echipajele medicale sosite la fața locului îi fac bărbatului manevrele de resuscitare. Vom reveni cu amănunte.

Distribuie
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Un comentariu

 1. Moraru Ionel

  9-07-2021, 11:38 la 11:38

  Nerespectarea normelor elementare de protecția muncii duce la accidente grave care pot fi ireversibile pentru a duce o viață normală, dacă va trăi și va rămâne cu sechele veți fi blestemați toată viața!?.

  Răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *