Inițiativa consilierilor locali Mihai Vătafu, Liviu Adelin Ivan (ambii de la USR) și Flavius Baibarac (PMP) este la un pas să fie materializată: în curând, autobuzele Publitrans vor circula și în comuna Moșoaia.

Astăzi au sosit la Publitrans autobuzele necesare transportului pe ruta Pitești-Moșoaia și retur. După ce vor fi făcute testele și recepția finală și după îndeplinirea procedurilor legale de punere în circulație, inclusiv amenajarea stațiilor de călători, locuitorii comunei Moșoaia vor avea transport modern, cu autobuze noi.

„Încă din urmă cu un an, în ianuarie 2023, împreună cu colegii mei Liviu Adelin Ivan și Flavius Baibarac, am inițiat proiectul prin care am cerut imperativ ca Moșoaia să adere la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești. Am reușit atunci să îi convingem și pe consilierii de la celelalte partide asupra importanței demersului nostru pentru locuitorii comunei Moșoaia și proiectul a fost aprobat în Consiliul Local cu unanimitate de voturi!

Suntem mulțumiți că ne-am făcut cu succes datoria față de comunitatea pe care o reprezentăm. Cetățenii din Moșoaia vor avea parte, așa cum merită, de condiții civilizate și sigure de transport. În plus, suntem convinși, noul tip de transport cu autobuze Publitrans va duce și la dezvoltarea economică și socială a localității Moșoaia.

Este nu doar victoria noastră, a celor trei consilieri care am inițiat proiectul, ci și, în primul rând, victoria locuitorilor din Moșoaia, care de mai mult timp au solicitat, pe bună dreptate, condiții moderne de transport. Acum, le vor avea!”, declară consilierul local USR din Moșoaia Mihai Vătafu.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *