Update, 12 aprilie 2024, ora 20:00

Polițiștii de investigații criminale de la Secția 4 din Pitești au finalizat cercetările și au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Individul va fi judecat pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie (3 acte materiale) și amenințare.

Update, 31 martie 2024, ora 21:40

Judecătoria Pitești a hotărât ca individul să fie plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Știrea inițială, 31 martie 2024, ora 16:20

Sâmbătă, 30 martie 2024, polițiștii Secției 4 din Pitești au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în cursul zilei anterioare, fostul ei soț, de 38 de ani, din Pitești, față de care Judecătoria Pitești emisese un ordin de protecție, s-a apropiat de ea, i-a adresat amenințări și a provocat distrugeri autoturismului acesteia.

În urma plângerii, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea măsurilor prevăzute prin ordinul de protecție, amenințare și distrugere. Cercetările se desfășoară sub coordonarea unui procuror de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

Din verificările efectuate a rezultat că vineri, 29 martie, în jurul orei 14:00, bărbatul a încălcat obligația stabilită de a nu se apropia de fosta lui soție. A mers la portiera autoturismului pe care femeia tocmai îl parcase și i-a adresat amenințări.

În seara zilei de 30 martie, după administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Urmează ca astăzi, 31 martie, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare împotriva lui a unei măsuri preventive. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *