Update, 15 decembrie 2023, ora 11:15

Proiectul prezentat de SC Energomontaj Grup SRL din Bascov pentru construirea unui nou bloc turn (cu regim de înălțime P+8E-9r) în cartierul piteștean Găvana, pe strada Constantin Rădulescu Motru, nr.14, a primit aviz favorabil de oportunitate din partea Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism a municipalității Pitești. S-au înregistrat 6 voturi „pentru”, 1 „împotrivă” și o abținere.

Știrea inițială, 12 decembrie 2023, ora 16:00 

SC Energomontaj Grup SRL din Bascov solicită aviz pentru construirea unui nou bloc turn (cu regim de înălțime P+8E-9r) în cartierul piteștean Găvana, pe strada Constantin Rădulescu Motru, nr.14 (fost bulevardul Nicolae Bălcescu), pe un teren de 2.321 de mp.

Situație existentă: pe terenul învecinat există alte două blocuri construite de aceeași firmă (cu regim de înălțime S+Ds+P+9E și, respectiv, S+2Ds+P+8E) și o clădire-parcaj suprateran descoperit P+2E.

Din totalul parcărilor executate pentru aceste două blocuri (172 de locuri de parcare) au fost necesare doar 158 de locuri, rămânând un surplus de 14 locuri care ar urma să fie repartizate pentru viitorul nou bloc.

Noul bloc va avea 54 de apartamente, un total de 66 de locuri de parcare și spații verzi și un loc de joacă pe o suprafață de 868 de mp.

SC Energomontaj Grup SRL a cerut municipalității aviz de oportunitate pentru întocmirea Planului de Urbanism Zonal (PUZ) în vederea construirii noului bloc. Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (C.T.A.T.U.) a municipalității Pitești se va pronunța asupra cererii în ședința sa de joi, 14 decembrie 2023. Amintim că în aceeași ședință va fi analizată și o altă solicitare de construire a unui bloc, din partea SC Send 92 Dream Residence SRL, tot în Găvana, pe strada Gârlei (aici amănunte). (Foto: descriptiv. Sursa: adevarul.ro)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *