Adrian Ștefan Cîrstea (Alianța USR PLUS) a demisionat din funcția de consilier județean. Demisia este ca urmare a numirii acestuia într-un post de secretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului. Numirea a fost făcută, prin decizie semnată pe 24 februarie 2021, de prim-ministrul Florin Cîțu.

În ședința sa ordinară de astăzi, potrivit legii, Consiliul Județean Argeș va constata încetarea de drept a mandatului de consilier al lui Adrian Ștefan Cîrstea și vacantarea locului pe care acesta l-a ocupat în CJ, loc care îi revine Alianței USR PLUS.

„M-am născut și am copilărit în Pitești. Am absolvit Facultatea de Transporturi (Politehnica București), după care am continuat să lucrez în Capitală aproximativ 10 ani. În 2008 am revenit în Pitești.

Conduc propria firmă de 15 ani, care are ca obiect de activitate publicarea în limba română, promovarea și distribuția celor mai populare jocuri de societate educativ-recreative din lume. Misiunea acestei companii este dezvoltarea de proiecte sociale și programe care au integrate modalități de educație alternativă, bazate pe modele și simulatoare moderne”, scrie în prezentarea pe care Adrian Ștefan Cîrstea și-o face pe site-ul USR Argeș, partid al cărui membru este din toamna anului 2016 și pe care îl conduce în calitate de președinte.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *