Două noi poduri vor fi date în folosință în județul Argeș în primăvara acestui an, informează CJ.

„În această primăvară vom finaliza alte două proiecte, dintre cele 9 accesate de Consiliul Județean (CJ) Argeș și finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II: podul pe DJ 738 Jugur – Drăghici – Mihăești și podul pe DJ 741 Pitești – Valea Mare – Făgetu – Mioveni”, anunță președintele CJ Argeș, Ion Mînzînă.

În ceea ce privește noul pod de la Valea Mare – Ștefănești (foto), Consiliul Județean preciza în urmă cu două săptămâni că lucrările sunt finalizate în proporție de 98%. Locuitorii Ștefăneștiului vor avea în acest fel o variantă mai rapidă să ajungă la Mioveni. Ruta Pitești – Valea Mare – Făgetu – Mioveni este folosită și de locuitorii din Mioveni și Pitești pentru a evita aglomerația de pe DN 73, mai ales la orele de vârf (aici amănunte).

Podul de pe DJ 738 Jugur – Drăghici – Mihăeşti, peste râul Târgului (în comuna Mihăeşti), a costat 4.616.130 de lei, iar podul de pe DJ 741 Piteşti – Valea Mare – Făgetu – Mioveni, peste pârâul Valea Mare (Ploscaru) (în orașul Ştefăneşti) – 2.707.690 de lei, potrivit CJ Argeș.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Un comentariu

  1. Musat

    26-02-2021, 00:55 la 00:55

    Unde mai exact ? Puneți și voi o hartă.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *