Fabrica Fuchs Condimente din Curtea de Argeș va fi extinsă. Investiția se ridică la 14.000.000 de euro.

„Fuchs Condimente Romania, liderul pieţei de condimente şi ingrediente alimentare de pe piaţa locală, parte din grupul german Fuchs, anunţă o investiţie de 14 milioane de euro în extinderea fabricii sale din Curtea de Argeş. Noul proiect, programat să fie finalizat în vara anului viitor, constă în lărgirea capacităţilor logistice şi de producţie, precum şi în automatizarea proceselor de producţie”, a informat astăzi compania.

Vor fi extinse centrul logistic și de producție, care aproape că își va dubla capacitatea: de la 11.084 de mp la 21.338 de mp.

Potrivit sursei citate, noua hală de producție va fi dotată cu echipamente de ultimă generație, inclusiv cu o nouă facilitate de malaxare condimente.

Programate să înceapă în această lună, lucrările de extindere vor fi finalizate în august 2024.

„Extinderea simbolizează determinarea noastră de a ne consolida poziția de lider de piață în România și, în același timp, de a ne extinde afacerea la nivel internațional. Prin această investiție subliniem angajamentul de a le oferi clienților noștri produse și servicii de cea mai înaltă calitate și inovație”, afirmă Nils Meyer-Pries, CEO al Grupului Fuchs.

Fuchs Condimente Romania este prezentă pe piaţa din țara noastră din anul 2001. Compania are în portofoliu brandurile Fuchs, Cosmin, Alex, Mirodenia, V6BBQ, Bio Wagner şi Ubena.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Economie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *