Pentru că sunt mulți argeșeni care vor să ajute, Instituția Prefectului și Crucea Roșie, în colaborare cu ISU și Jandarmeria, organizează primirea bunurilor donate pentru refugiații din Ucraina, pentru ca apoi să le transporte spre zonele în care este nevoie.

La acest moment e nevoie de medicamente (antibiotice, calmante, hemostatice), produse de igienă personală pentru adulți și copii, produse de curățenie, îmbrăcăminte și încălțăminte, lucruri de strictă necesitate și alimente neperisabile și în termen de garanție.

„La îmbrăcăminte și încălțăminte este nevoie de produse noi, pentru că altfel nu vom îndeplini criteriile epidemiologice impuse în astfel de cazuri”, precizează Instituția Prefectului.

Ajutoarele vor fi colectate la parterul Prefecturii Argeș (Pitești, Piața „Vasile Milea”, nr.1), în intervalul orar 09:00-17:00, timp de două săptămâni, începând de astăzi, 2 martie.

Produsele vor fi sortate pe categorii, inventariate și apoi ambalate în cutii, cutii care vor fi sigilate și depozitate, pentru ca ulterior să ajungă la cei care au nevoie. (Sursă foto: UNICEF România)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *