Update, 2 martie 2022, ora 14:25

Polițiștii de investigații criminale de la Secția 2 din Pitești au finalizat cercetările. Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată. Precizăm că agresorul se află sub control judiciar pentru 60 de zile.

Știrea inițială, 8 februarie 2022, ora 14:30

Un piteștean de 45 de ani a fost reținut ieri, pentru 24 de ore, după ce și-ar fi agresat un coleg de serviciu, la locul de muncă. Mai exact, l-ar fi înțepat în fesă cu un cuțit. Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 6 spre 7 februarie, la o societate de pe strada Depozitelor din Pitești. Agresorul este muncitor necalificat, iar victima, paznic.

„În ziua de 7 februarie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe și au reținut un bărbat de 45 de ani din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 6 spre 7 februarie anul curent, pe fondul unei stări conflictuale spontane, bărbatul și-ar fi agresat un coleg de serviciu.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, ne informează Departamentul de comunicare al Poliției Argeș. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *