Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a hotărât astăzi să extindă pentru weekend carantina de noapte, iar magazinele – tot în weekend – să fie închise la ora 18:00 în 4 comune din Argeș: Valea Iașului, Lerești, Budeasa și Morărești:

-în zilele de weekend (vineri, sâmbătă și duminică), restricția de circulație intră în vigoare la ora 20:00 (în loc de ora 22:00) – restricția va fi între orele 20:00 și 05:00;

-în zilele de weekend (vineri, sâmbătă și duminică), magazinele și toți operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, se închid la ora 18:00 (în loc de ora 21:00);

-sălile de sport/fitness se închid.

Măsurile (luate în baza HG prin care au fost aprobate noile restricții la nivel național) vor intra în vigoare pe 3 aprilie 2021, ora 00:00, pentru o perioadă de 14 zile. Click pe imagine pentru vizualizare:

Amintim că musuri identice sunt deja în vigoare, din 28 martie 2021, în alte 3 comune: Mărăcineni, Bălilești și Dârmănești (amănunte, AICI).

CJSU a mai hotărât astăzi restricții suplimentare pentru municipiul Curtea de Argeș și comunele Albota, Bradu, Budeasa, Cuca, Morărești și Ungheni. Măsurile vor intra în vigoare pe 3 aprilie 2021, ora 00:00, pentru o perioadă de 14 zile. Click pe imagine pentru vizualizare:

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *