Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, avertizează că locatarii (chiriașii) din blocul G1 din Războieni care mai aruncă gunoaie pe spațiul public riscă să fie evacuați: „În cartierul Războieni, zona G1 a fost transformată într-o adevărată groapă de gunoi. Deși serviciile specializate ale Primăriei Pitești interveneau uneori și de patru ori pe săptămână, vinerea trecută spațiul public era un dezastru. Lucrurile nu vor mai continua așa!

Am luat decizia să fie montată încă o cameră video în zonă, iar încă din startul săptămânii viitoare voi reveni în cartier pentru a purta o discuție cu locatarii blocului de locuințe sociale G1. Regulamentul este unul clar, iar cine mai aruncă gunoaie riscă să fie evacuat!

Am misiunea ca Piteștiul să fie un oraș curat. Cetățenii trebuie să respecte reguli elementare de trai în comun și să se bucure de frumusețea orașului lor.

Astfel de acțiuni de curățenie vor continua permanent și în alte zone ale Piteștiului. Sesizările cetățenilor sunt urmărite permanent de colegii din cadrul serviciilor specializate”.

Blocul de locuințe sociale G1 din cartierul Războieni se află în proprietatea municipalității piteștene.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *