Un incident care s-a produs azi-noapte, în jurul orei 02:30, pe DN 7 la km 122 + 200 de metri, în comuna Bascov, ar fi putut avea consecințe deosebit de grave. Șoferul unui trailer (un cetățean turc în vârstă de 64 de ani) a pierdut controlul asupra volanului, lovind un parapet din beton, ne informează Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș. În urma impactului, un cilindru de mare tonaj transportat pe trailer s-a desprins și a căzut pe carosabil, potrivit sursei citate.

Aflat în spatele trailerului, șoferul unui autoturism (un bucureștean) a evitat „la mustață” o tragedie. Conform Biroului de presă al IPJ, autoturismul a „acroșat” cu partea lateral stânga cilindrul căzut pe carosabil. O femeie din autoturism a suferit un atac de panică, fiind monitorizată la fața locului de un echipaj de paramedici de la SMURD.

Pentru că nu au existat victime, polițiștii rutieri care au cercetat cazul au încadrat evenimentul în categoria „tamponări” și nu au întocmit dosar penal.

„Cilindrul are o greutate de aproximativ 7 tone, 10 metri lungime și 3 metri diametru”, precizează sursa citată. Pentru înlăturarea piesei metalice de pe carosabil a fost nevoie de intervenția unei automacarale. Pe perioada intervenției, în această dimineață, timp de câteva zeci de minute, circulația rutieră în zonă a fost oprită. (Sursă foto: ISU Argeș)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *