După cum v-am informat, fântâna arteziană de pe Calea București va fi reabilitată. Vă prezentăm cum ar urma să arate după lucrări.

Amintim că în ședința de joi, 25 mai, a Consiliului Local Pitești va fi supus votului raportul pentru aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții în cazul reabilitării fântânii arteziene de pe Calea București. Devizul estimat: 568.602,09 lei (peste 114.000 de euro), bani de la bugetul local.

În aceeași ședință, va fi supusă aprobării și reabilitarea fântânii arteziene din Piața „Vasile Milea” din zona Catedralei „Sf. Gheorghe” (aici subiectul pe larg).

Ambele proiecte sunt inițiate de primarul Cristian Gentea, la cererea Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Un comentariu

  1. proștipestetot

    18-08-2023, 10:37 la 10:37

    Vai de capul lor de proști, parveniți și inculți ce sunt. Fântâna aia era mai mișto decât orice vor reuși ei să facă. Proști. Proști cât vezi cu ochii.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *