Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (26 septembrie-9 octombrie) au fost comunicate, cu puțin timp în urmă, de Administrația Națională de Meteorologie.  

În județul Argeș vremea va fi caldă în această săptămână. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 28 de grade. Potrivit sursei citate, 30 septembrie și 1 octombrie vor fi cele mai călduroase zile din acest interval de timp.

După data de 1 octombrie, temperaturile maxime vor scădea, urmând să ajungă la sfârșitul săptămânii viitoare către o medie de 20…21 de grade.

Temperaturile minime nocturne vor avea mici variații de la un interval la altul și vor fi cuprinse în medie între 8 și 14 grade, cu cele mai ridicate valori pe 1 și 2 octombrie și cele mai scăzute, în ultimele nopți ale perioadei.

Regimul pluviometric se va menţine deficitar pe parcursul următoarelor două săptămâni. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată doar pe 27 și 28 septembrie, conform estimărilor de vreme comunicate astăzi de Administrația Națională de Meteorologie.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *