Update, ora 16:20

Biroul de presă al Poliției Argeș ne informează: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un bărbat de 72 de ani din Slobozia, care conducea un autoturism pe raza aceleiași localități, la pătrunderea pe DJ 659, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 18 ani din Ștefan cel Mare, care se deplasa pe direcția Mozăceni spre Ștefan cel Mare.

În urma coliziunii, al doilea autoturism (cel condus de tânăr) s-a răsturnat în afara carosabilului și a luat foc.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a pasagerului din dreapta față din al doilea autoturism (cel răsturnat), un minor de 14 ani, din Ștefan cel Mare, care a fost preluat de un echipaj medical și transportat la o unitate medicală în stare de inconștiență.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

Știrea inițială, ora 14:30 

Două autoturisme au fost implicate într-un grav accident de circulație care s-a produs astăzi, în jurul orei 13:30, pe raza comunei argeșene Slobozia. Unul dintre autoturisme s-a răsturnat pe plafon în afara părții carosabile și a luat foc.

Accidentul s-a soldat cu o victimă, un adolescent în vârstă de 14 ani, care se află în stare gravă, cu multiple traumatisme, potrivit Poliției și Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Adolescentul a fost transportat la spital cu o ambulanță a Serviciului Județean de specialitate.

Pentru stingerea incendiului izbucnit la autoturismul care s-a răsturnat, la fața locului au intervenit pompierii.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *