Trei noi cabinete de vaccinare anti-COVID cu vaccinul Moderna au devenit astăzi operaționale în județul Argeș, în orașele Ștefănești și Costești și comuna Bradu (adresele noilor cabinete, aici).

Procesul de vaccinare va începe pe 15 martie 2021, iar capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi.

În cele trei noi cabinete se vor putea vaccina persoanele vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din etapa a II-a: persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, persoanele aflate în evidențe cu boli cronice cu vârsta minimă de 18 ani, persoanele încadrate într-un grad de handicap, însoțitorii acestora și persoanele care locuiesc la același domiciliu cu acestea.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute: individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială ale primăriilor, prin intermediul platformei informatice, prin medicul de familie/curant, prin call center sau la numărul unic de telefon 021.414.44.25.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *