Au fost momente în care suporterii alb-violeți au sperat că FC Argeș va putea răsturna în această seară acel rușinos 1-6 din manșa tur a barajului cu Dinamo. Piteștenii au început fulminant returul de pe Stadionul Orășenesc din Mioveni: 2-0 după doar 15 minute de joc. Din păcate, în minutul 23, Jakolis a ratat șansa de a urca scorul la 3-0.

Și după pauză, la 2-1, elevii lui Bogdan Argeș Vintilă au reaprins speranța: au marcat rapid de două ori. Dar, iar din păcate, Calcan a primit, în minutul 55, un al doilea cartonaș galben pentru fault și a fost eliminat de pe teren. De aici înainte, FC Argeș nu a mai avut puterea să atace și să răstoarne situația.

FC Argeș-Dinamo s-a încheiat cu victoria amară a piteștenilor: 4-2. Pentru FC Argeș au marcat Tofan (în minutul 14), Jakolis (în minutul 15) și Garita (dublă, în minutele 47 și 51). Golurile bucureștenilor au fost înscrise de Ghezali (în minutul 40) și Pop (în minutul 60).

Piteștenii au retrogradat în Liga secundă, iar Dinamo a promovat în Superligă.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *