Pe Arena Națională s-a încheiat cu puțin timp în urmă Dinamo-FC Argeș, manșa tur a barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga de fotbal. FC Argeș s-a făcut de râs, nu a jucat mai nimic și a fost învinsă categoric, cu 6-1.

Pentru Dinamo au marcat Bena (în minutul 15), Larrucea (în minutul 25), Pop (în minutul 28), Ghezali (dublă, în minutele 41 și 62) și Iglesias (în minutul 56). Pentru FC Argeș a înscris Zebic (în minutul 55).

Din minutul 64, FC Argeș a jucat în 10 oameni: Koubemba a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat de pe teren.

Suporterii piteșteni prezenți în tribune au afișat un banner cu un mesaj la adresa președintelui Consiliului Director al lui FC Argeș, Mihai Foamete: „Management dezastruos, Foamete ai întors clubul pe dos”.

Returul, care practic va consfinți retrogradarea lui FC Argeș în Liga secundă, se va juca sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21:00. (Sursă foto: captură Digi Sport 1)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *